Hollenderhaugen Amfi

Det er ikke hver dag det etableres et nytt borettslag i hjertet av Haugesund, men nå er det nettopp det vi gjør. Hollenderhaugen Amfi er et samarbeidsprosjekt mellom to solide aktører på Haugalandet – Haugesund Boligbyggelag (HAUBO) og A. Utvik AS.

 

Skåredalstoppen

Prosjektet vil bestå av 21 enheter. Det er tegnet av Arkitektkontoret Brekke Helgeland Brekke og er tenkt tilpasset en moderne stil. Det å bo i en helt ny, sentralt beliggende og flott leilighet er både behagelig, og økonomisk gunstig. Avstanden til Raglamyr er kort, boutgiftene er lave. Leilighetens sentrale beliggenhet gjør det enkelt å spasere til de fleste fasiliteter. På Skåredalstoppen ligger alt til rette for et rikt og komfortabelt liv.

 

Øygardtunet

På Øygarden kan du nyte landlige omgivelser kun kort vei fra Kopervik sentrum og Bygnes. Området ligger fint til helt innerst i fjorden. Øygarden ligger plassert like utenfor Kopervik sentrum. Området byr på gode solforhold og nærhet til sjø, badestrand og flott natur. Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til turområder rundt Fotvatnet og området rundt Eide. Det er kort avstand til skole, barnehage samt butikker med mer.

 

Salhusvegen terrasse

Disse eksklusive og flotte leilighetene har vi gledet oss til å presentere i markedet. Det har vært lange ventelister og stor interesse for prosjektet. Derfor er allerede mange leiligheter solgt eller reservert. Sammen med våre leverandører har vi utarbeidet et gjennomtenkt og sjeldent godt prosjekt. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene når det gjelder utvendige og innvendige kvaliteter. Kontakt oss for å reservere og bestille din leilighet.

 

Stadion terrasse

I hjertet av Haugesund, like ved Haugesund Stadion bygges nå 40 lyse og gjennomgående og lettstelte leiligheter. Størrelsene varierer fra 69,5 – 163,3 m2 og har 2-4 soverom. Direkte heisadkomst fra parkeringsgarasje. De fleste har to verandaer. Se plassering, plantegning og finn din leilighet ved å klikke på leilighetene i boligvelgeren lenger nede på denne siden.

 

Spannatunet

Byggingen er godt i gang av dette flotte prosjektet på Spanne. Det er fremdeles mulig å kjøpe seg en ny leilighet som du kan tilpasse etter eget ønske. Alle leilighetene er godkjent for husbankfinansiering. Husbanken har meget gunstige lånevilkår med både lav rente og mulighet for inntil 8 års avdragsfrihet. Alle  – uansett alder – kan få lån i Husbanken.  Vi tar sikte på ferdigstilling av prosjektet høsten 2019.

 

Herviktunet

I vakre Hervik bygger A. Utvik AS 16 moderne boliger hvor du innvendig kan velge mellom hus- og hyttestil. Du kan også kjøpe tomt, uten byggeklausul og med sjøbod/båtplass. Kontakt oss for møte eller tomtevisning!